Recreatief midgetgolfen

Iedereen heeft het wel eens gedaan tijdens zijn of haar vakantie. Midgetgolfen is voor jong en oud. U kunt tijdens u vakantie lekker langs komen om heerlijk rondje midgetgolf te spelen en daarna af te sluiten met een ijsje of een drankje op ons heerlijk terras. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Kijk voor openingstijden links op de voorpagina van onze website.

Wist u ook dat we iedere woensdag ochtend een ouderen groep hebben die heerlijk met elkaar een rondje midgetgolf speelt en lekker bij kletst hoe de week verlopen is. Heeft u interesse dan bent u van harte welkom om u aan te sluiten op de woensdag ochtend. Ze beginnen om 10:00 uur.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.