Onderlinge competitie

De onderlinge competitie, de zomercompetitie, wordt dit jaar gespeeld van 30 maart t/m 29 oktober op woensdagavond (aanvang 19 uur) en zaterdagochtend (aanvang 10 uur). Bij aanvang wordt er geloot wie van de aanwezige spelers tegen welke tegenstander speelt. Meestal spelen we er 2 of 3 ronden.

Voor de competitie mag je zoveel ronden spelen als je wilt, maar alleen degenen die 25 ronden of meer hebben gespeeld worden opgenomen in de eindstand. Er kan zowel op de lange als de korte baan worden gespeeld. Degene die aan het eind van de competitie het laagste gemiddelde heeft, is de winnaar, de clubkampioen van RMC de Hole Ridders, lange of korte baan.

Naast de kampioen is er ook een enen-koning, degene in de eindstand die gemiddeld de meeste enen heeft geslagen. Tot slot is er een beloning, twee gratis consumpties, voor iedereen die op de lange baan alle banen minimaal één keer in een één heeft geslagen.

Tussenstand zomercompetitie (14 Mei)

Zo langzaamaan komt de competitie op gang en wordt het aantal rondes per speler toe. Wat tot nog toe opvalt, is dat de scores geweldig zijn, over het algemeen véél beter dan in voorgaande jaren. De vraag is natuurlijk of iedereen het volhoudt; we zullen zien. Nog niemand is er in geslaagd alle banen tenminste één keer in een één te slaan. Gerard mist nog drier banen, Wendy twee en Johan één baan.

Een felicitatie wel voor Gerard Los, hij wist zaterdagochtend 30 April zijn persoonlijke record te verbeteren naar 27 slagen; 9 enen en geen enkele foutslag. Van harte gefeliciteerd Gerard !!

Pl.NaamRondesHslGemHslEnenGem.1
.Johan den Dunnen617128,50569,33
Wendy Los-van Luijpen823929,88587,25
.Gerard Los825732,13546,75
.Peter van Luijpen0000,0000,00
.
Rondes = aantal gespeelde rondes, Hls = totaal aantal holegeslagen, GemHsl = gemiddeld aantal holeslagen per ronde, Enen = totaal aantal enen, Gem.1 = gemiddels aantal enen per ronde.

%d bloggers liken dit: