Onderlinge competitie

Tussenstand (1 September)

Op dit moment zijn er drie spelers die tot over de helft van het aantal van minimaal 25 rondes is gevorderd. De laatste weken is er niet veel gespeeld, het was simpelweg te warm op de baan. Ging Johan lange tijd aan kop, inmiddels heeft Wendy de koppositie overgenomen, als is het verschil nog erg klein. Gerard volgt op plaats drie, waarbij opvalt dat door zijn goede spel zijn gemiddelde gestaag naar beneden gaat.

De strijd om de énen-titel wordt nog steeds duidelijk aangevoerd door Johan, al komt Wendy steeds dichterbij. Johan was ook de eerste speler die dit jaar alle banen tenminste een keer in een één heeft geslagen. Hij had daar 11 rondes voor nodig, waarbij baan 8 de laatste was die hij in een één sloeg. Na 7 rondes had Johan opnieuw zijn enen-kaart vol, ditmaal door een één te slaan op baan 8. Wendy heeft alleen baan 16 nog niet in één keer gescoord, bij Gerard willen de banen 8 en 15 nog niet lukken.

Pl.NaamRondesHslGemHslEnenGem.1
1Wendy Los-van Luijpen2059529,751587,90
2Johan den Dunnen1853729,831478,17
3Gerard Los2270632,091557,05
Rondes = aantal gespeelde rondes, Hls = totaal aantal holegeslagen, GemHsl = gemiddeld aantal holeslagen per ronde, Enen = totaal aantal enen, Gem.1 = gemiddels aantal enen per ronde.

Gerard Los wist zaterdagochtend 30 April zijn persoonlijke record te verbeteren naar 27 slagen; 9 enen en geen enkele foutslag. Gerard, van harte gefeliciteerd !!

Onze onderlinge competitie

De onderlinge competitie, de zomercompetitie, wordt dit jaar gespeeld van 30 maart t/m 29 oktober op woensdagavond (aanvang 19 uur) en zaterdagochtend (aanvang 10 uur). Bij aanvang wordt er geloot wie van de aanwezige spelers tegen welke tegenstander speelt. Meestal spelen we er 2 of 3 ronden.

Voor de competitie mag je zoveel ronden spelen als je wilt, maar alleen degenen die 25 ronden of meer hebben gespeeld worden opgenomen in de eindstand. Er kan zowel op de lange als de korte baan worden gespeeld. Degene die aan het eind van de competitie het laagste gemiddelde heeft, is de winnaar, de clubkampioen van RMC de Hole Ridders, lange of korte baan.

Naast de kampioen is er ook een enen-koning, degene in de eindstand die gemiddeld de meeste enen heeft geslagen. Tot slot is er een beloning, twee gratis consumpties, voor iedereen die op de lange baan alle banen minimaal één keer in een één heeft geslagen.

%d bloggers liken dit: