RMC de Hole-Ridders 40 jaar.

Op 1 maart 1977 opgericht en op 1 maart 2017 alweer 40 jaar jong!

En wat er allemaal niet gebeurd is in die 40 jaar.De eerste jaren waren pioniersjaren,een ware ontdekkingsreis met dieptepunten maar  vooral veel hoogtepunten,zowel persoonlijk als voor de vereniging.Vooral de mensen die al heel lang lid zijn zullen verhalen hebben,het zou mede daarom dan ook geweldig zijn deze mensen te ontmoeten op een reunie.

Veel verhalen zijn al ontelbare keren verteld en zullen nog verteld worden maar telkens ontstaat er weer op z’n minst een glimlach.

In sportief opzicht is er veel bereikt.We hebben letterlijk gegrossierd in (Nederlands)kampioenen en internationals.Er is dan ook op vele EK’s en (internationale) wedstrijden meegedaan.

De concurrentie was denk ik in het verleden groter dan anno 2017 waarmee ik natuurlijk niet wil zeggen dat ze nu beter of minder zijn.Wel wordt bijna alles nu steeds “smaller”,ook bij onze club.Maar ons ledental mag er nog steeds zijn.

Namen we in het verleden,vooral in de beginjaren,vrouw en kinderen mee om lid te worden daar zijn het nu vooral de ‘ouderen’die gezellig samen komen.Niet direct sporters maar hele trouwe en gezellige leden die ongedwongen hun rondje spelen en wat bijkletsen.

Vrijwilligers zijn er altijd al geweest.Hoewel het nu een stuk ‘dunner’is dan pakweg tien jaar geleden.Jaar in jaar uit is het boeltje draaiende gehouden door mensen die dit altijd uit liefde voor de club hebben gedaan.Onderhoud,kantinediensten of bestuurlijke taken om maar wat te noemen.Mensen die onmisbaar zijn voor elke vereniging.

We zijn nog volop in voorbereiding om het 40 jarig bestaan te vieren.Dit hoeft natuurlijk niet allemaal op 1 maart maar zal verdeeld worden over meerdere weken.

Bijvoorbeeld tijdens ons 2 daagse toernooi op 8 en 9 april met een reunie  en op hemelvaartsdag is er gratis golven voor recreanten.Natuurlijk is er nog meer,volg daarom het nieuws op deze website om op de hoogte te blijven.

We kunnen oprecht trots zijn op onze club,op naar de 50!

Simon Lodder

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.