Hole Ridders 3e op NK 3-tallen

Afgelopen weekeinde heeft een herenteam van RMC de Hole Ridders deelgenomen aan de NK teams voor drietallen op de viltbaan in Appelscha. Martin van Holland, André van Vliet, Arthur Malta en Johan den Dunnen wisten na 10 ronden met 1114 holeslagen (gem. 37,1) beslag te leggen op een fraaie derde plaats. De teams van MGC Oirschot (kampioen, 960 hls, gem. 32,0) en het thuisspelende team van MGC Appelscha (998 hls., gem 33,3) waren duidelijk sterker dan de Hole Ridders.

Bij de damesteams streed Hole Ridder Wendy Los-van Luijpen mee als gastspeelster in het team van Appelscha. Wendy was een klasse apart en mede door haar sterke spel wist het team van Appelscha de Nederlandse titel bij de dames in de wacht te slepen.

De volledige uitslag vindt u op de NMB site.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.