Midgetgolf

Ook voor midgetgolfvereniging RMC de Hole-Ridders in het Oosterpark komt de coronacrisis hard aan.

De vereniging heeft voor midgetgolfbegrippen een aardig aantal trouwe leden maar moet het wat betreft inkomsten vooral hebben van de recreanten die, bij vooral goed weer, hun rondje komen spelen en wellicht een versnapering kopen.

Onontbeerlijke vrijwilligers zorgen dat de baan op gepaste tijden open is om deze mensen te ontvangen en zien heel vaak hoe leuk de mensen het vinden.

En ook bij hen die nog nooit geweest waren verbazing over dit mooie midgetgolfcomplex.

In de toekomst willen wij het nog meer ‘parkachtig’ maken door nog meer groen aan te brengen waardoor het ongetwijfeld nog prettiger vertoeven zal zijn.

Omdat alles nu tijdelijk gesloten is voor spelers en publiek kan er wel het nodige onderhoud plaatsvinden met natuurlijk alle regels inachtneming.

Zo zal de elektra voorziening grondig aangepakt worden volgens de laatste veiligheidsnormen en heeft de firma Frenoflex onze baan geweldig opgeknapt.

Nadat vrijwilligers de buizen van de banen hadden verwijderd heeft Frenoflex de oneffenheden op een zeer vakkundige manier hersteld en de banen weer frisgroen geverfd, een klus van jewelste waar we de firma Frenoflex zeer dankbaar voor zijn.

De eerste test van de baan is uitstekend verlopen en maakt de Hole-Ridders nog trotser op dit unieke mooie complex wat verder onderhouden door een stel trouwe en fantastische vrijwilligers die voor een vereniging onmisbaar zijn.

Trainingen en wedstrijden kunnen er waarschijnlijk voorlopig niet op gespeeld worden maar we kijken uit naar de eerste dag dat dit weer kan.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.