Onderhoud

Nu ons park helaas gesloten moet blijven voor bezoekers, is er gelukkig wel toestemming om onderhoud te plegen! En dan komt onder andere onze Tom natuurlijk weer in actie. Zie onderstaande foto’s en tekst van Hans Broodbakker.

In het bestuur en de ALV is besloten om enkele banen (4,6 en 15) op te knappen. Vanwege de sluiting van het minigolfterrein vanwege Corona, is het een goed moment om het onderhoud uit te voeren. Tom is reeds begonnen met het verwijderen van de banden en het gereed maken van de banen voor reparatie door Frenoflex, die ook een nieuwe verflaag aanbrengt op alle banen. Het verwijderen van de banden is wel extra moeite, maar het verven is dan gemakkelijker voor Frenoflex, en baan breed.

Vrijdag was het schoon weer. Ik heb een kleine bijdrage gedaan aan het werk en wat foto’s gemaakt. Als we weer mogen gaan golfen is de baan in opperbeste conditie.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.