Fitcoins

In september start Facet Ridderkerk met een proef om mensen meer in beweging te krijgen. Wij als vereniging stimuleren dit enorm. Daarom worden wij partner. Hoe werkt het? De personen die zich hebben aangemeld kunnen een app downloaden. Door deze app te activeren worden de stappen geteld of de afstand die u heeft gefietst. Dit wordt omgezet in Fitcoins. Tegen inlevering van de fitcoins kunt u bij ons een gratis rondje midgetgolfen. Hiermee vangt u een paar vliegen in 1 klap. U heeft lol, u bent in beweging en u kunt de app nog aanzetten, want tijdens een rondje van 18 holes loopt u toch weer een paar 100 meter en dat zijn behoorlijk wat stappen. Wij hopen dat dit een groot succes gaat worden en dat dadelijk heel Ridderkerk in beweging is. Voor meer informatie kunt u naar Facet Ridderkerk of download de folder.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.