Weekend 27-29 April gesloten voor recreanten

Het aanstaande weekend wordt op onze banen het Nederlands kampioenschap Combi en Matchplay gespeeld. Dit betekent dat er zowel op de korte banen als op de lange banen wordt gespeeld. Recreatie golfen is dan helaas niet mogelijk. Wel bent U uiteraard welkom om te komen kijken hoe de topspelers van Nederland gaan strijden in diverse klassen om het felbegeerde kampioenschap. Bewonder de talrijke hole in ones doch laat U niet hierdoor uit het veld slaan. Ook zij zijn begonnen als recreant en alleen door veel te oefenen en een beetje talent gestegen tot deze hoogte. Alle deelnemers namens De Hole Ridders een succesvol en sportief toernooi toegewenst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.