WK Algemene Klasse Kroatië

Afgelopen woensdag zijn de dames en heren vertrokken naar Kroatië om daar deel te nemen aan de WK algemene klasse. Vanuit onze vereniging zijn er 3 mee. Hans Broodbakker, Andre van Vliet en Jeroen van Holland. Deze 3 heren zijn natuurlijk niet alleen zij spelen samen met Gerco Berentsen, Rene Bos, Rick Peters en Youri Bottenberg om Wereld kampioen teams minigolf te worden.De dames bestaande uit Natasja Kolsteren, Ilona de Kok, Anja Derks en Paulien Jasper gaan er natuurlijk ook voor. Een aantal jaren geleden werden zij derde op de EK in Porto Portugal. De baan waar ze gaan spelen ligt in Zaton op een vakantie resort. Deze banen zijn compleet nieuw, omdat ze begin dit jaar neergelegd zijn. Er wordt gespeeld op eterniet en filt. De filt banen zijn erg moeilijk en alles komt op tempo aan. De heren van Zweden hebben al records geslagen op de baan deze spelers spelen in Zweden heel veel op dit systeem. Helaas voor Nederland hebben wij maar 1 wilt baan liggen waar op geoefend kan worden. Tot en met dinsdag is de groep vol aan het trainen onder begeleiding van Steven Steiger, om woensdag ochtend aan de start te verschijnen. Wij wensen namens de club de heren en dames veel geluk, plezier en mooie scores toe.

Mocht u de live scores willen volgen klik dan op onderstaande link.

http://www.psvsteyr.at/MINIGOLF/2017-09-15_WC2017Zaton-Croatia/result.htm

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.