2 tegen 2 toernooi Aalsmeer

Afgelopen zaterdag 16 september werd het 2 tegen 2 toernooi gespeeld op Aalsmeer. Het toernooi had 17 koppels en dat is aardig wat met de vooruitzichten die ze opgave die dag. Het heeft bijna de hele dag wat gemiezerd maar ondanks dat lieten de deelnemers zich niet uit het veld slaan. Al de eerste ronde namen het koppel Martin van Holland en Remon Verveer samen met het koppel Siem van Duin en Teun van de Vlugt de leiding. Zei begonnen met een ronde 26. Dit is een redelijk goede score als je weet dat de banen goed nat waren. De 2 ronde kwamen Wim van der Meer en Els van der Stroom langszij met een ronde 25. Martin van Holland en Remon Verveer sloegen 27 waardoor ze 1 punt achter stonden op de nieuwe nummers 1. De heren lieten het er niet bij zitten. Ze lieten zien waarvoor ze naar Aalsmeer gekomen waren. Ze sloegen nu een ronde 25 en begonnen geleidelijk aan de voorsprong op te bouwen. Na 3 ronden stonden ze weer bovenaan gevolgd door de heren Siem van Duin en Teun van de Vlugt met 79 slagen en Wim van der Meer en Els van der Stroom met 80 slagen. In de 4e ronden sloegen deze koppels allemaal 26 waardoor de volgorde hetzelfde bleef. Het zou dus een spannend strijd worden. In de tussentijd begon het een beetje op te klaren waardoor we de laatste 2 ronden misschien wel droog gingen spelen. Als het droog is dan is op de baan van Aalsmeer heel laag te spelen. Dit gebeurde dan ook het koppel Martin van Holland en Remon Verveer sloegen een ronde 22. Door dit geslagen te hebben bouwden zij hun voorsprong verder uit. Ook de laatste ronde wisten ze laag te spelen met een ronde 23 wonnen zij het toernooi en prolongeerde zij dus de titel. Op de 2e plaats eindigde Siem van Duin en Teun van de Vlugt en 3e werden Arie Kammeraat en Elly Mulder zij hadden namelijk een hele goede eind ronde van 21 slagen. Hierdoor gingen ze een aantal koppels voorbij. Na de prijs uitreiking kon je nog heerlijk mee eten, chinees stond op het menu. Al met al een geslaagde dag voor de R.M.C. de Hole Ridders met de winnaars Martin van Holland en Remon Verveer

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.