Minigolf: een sport om van te houden!

Eigenlijk zijn we op zoek naar jou!

Vrouw en of man, gepensioneerd en niet meer deelnemend aan het arbeidsproces.Soms wordt u gevraagd om op de kleinkinderen te passen, wat U vanzelfsprekend met ,, liefde” doet.Maar toch blijft er veel vrije tijd over om andere dingen te doen en actief bezig te zijn.

Wij nodigen U uit kennis te maken met de minigolfsport.

In een rustieke omgeving aan het eind van de Oosterparkweg in Ridderkerk vindt U een minigolfvereniging ,,R.M.C. De Hole Ridders”, die onlangs haar 40-jarig bestaan vierde.Op een prachtig en goed onderhouden terrein bevinden zich golfbanen met 18 holes.Minigolf is een zeer gezonde sport!Blessures komen niet voor.U gebruikt alles wat het lichaam u biedt.

Elke woensdag kunt U als zgn.,,toekomstige recreant” met ons kennis maken.Er zijn dan altijd personen aanwezig, die U wegwijs maken en een rondje met U spelen.

KOM, WIJ MAKEN U ENTHOUSIAST EN VERTELLEN U ER GRAAG MEER OVER.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.