Ek senioren Cheb

Nog een paar dagen en dan begint het Ek senioren teams in Cheb. Om exact te zijn aanstaande woensdag. Vanuit onze vereniging doen er 3 heren senioren aan mee te weten Hans Broodbakker, Martin van Holland en Andre van Vliet. Deze heren strijden samen met Steven Steiger (Oirschot), Roland Klarenbeek (Geldrop), Ruud Slappendel (Zoetermeer) en Alex Jasper (Dormagen-Brechten Duitsland) om de titel Europees kampioen Senioren teams. Afgelopen woensdag is het team vertrokken naar Tsjechië om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de grote dag. Wij wensen het heren senioren team heel veel succes en geniet er van, want hoger dan dit kan je niet spelen.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.