Eerste uitslag 1977

Johan den Dunnen heeft wat kunnen vinden over de allereerste uitslagen van een eerste clubcompetitie die gespeeld werd in 1977. Deze clubcompetitie ging over 20 ronden en er deden 25 personen aan mee waarvan 16 personen de 20 ronden afmaakte. Algemeen winnaar werd toen Martin van Heykoop met een gemiddelde van 48,9 holeslagen. De eerste jeugdkampioen werd Guido Nelissen. Bij de dames was dat Mevr. Wilbrink. Van deze 20 personen zijn er tot op heden nog 2 lid waarvan Simon Lodder die nu voorzitter is van onze mooie vereniging en Jan dokter die tussendoor wel even lid af geweest is maar het toch weer niet kon laten om het o zo leuke spel te gaan hervatten. Klik op de link hieronder voor de uitslagen.

Eerste uitslag 1977

 

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.