2 tegen 2 toernooi

Gisteren is de wintercompetitie van gang gegaan met een 2 tegen 2 toernooi. Er waren 13 personen aanwezig dus mocht Henk Goris die helaas geen maatje had 2 keer de zelfde baan spelen. Er werd goed geslagen ondanks de kou. De uiteindelijke winnaars waren Chris en Steven die een totaal hadden van 75 hole slagen. Ook Tom en Remon hadden 75 maar hun verschil was veel groter namelijk 6 hole slagen. Ze begonnen met 28 en hun laatste ronde sloegen ze 22 met baan 2 en 5 mis. Martin en zijn zoon Jeroen begonnen heel voortvarend en stonden na 2 ronden op 49 wat een uitstekende prestatie is met de kou. Alleen was het jammer dat de laatste ronde niet meer wilde lukken ze kwamen met 31 binnen en hadden een totaal van 80 slagen. Al met al een uitstekende begin van de wintercompetitie. We hopen de volgende keer nog meer mensen te mogen begroeten. De eerste volgende wedstrijd is 3 december. De wedstrijd die gespeeld zou worden op 26 november gaat niet door. Zoals velen van jullie dan weten wordt er een wedstrijd gespeeld bij de Houtduif. Wij wensen alle spelers heel veel succes met alle wintercompetities die in den landen gespeeld worden.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.