Zaterdag 13 Augustus matchplay

Dit is de laatste blog van onze jeugd lid Rick Beijnen. We hopen dat iedereen er plezier en duidelijkheid heeft gekregen hoe zo’n WK of EK jeugd in elkaar zit. Wij danken Rick voor zijn bijdrage. Heeft u na het lezen van deze blog zo iets dat lijkt me wel leuk dan bent u altijd van harte welkom op onze mooie baan aan de Oosterparkweg 5 voor meer informatie. Kijk voor heel het verhaal op onze site.

 

We gingen naar de baan om Jarno en Youri aan te moedigen bij de matchplay. Jarno moest spelen tegen Jan Kadlec (Tsjechië) en helaas verloren met 6-0, Youri moest spelen tegen Robin Dickes (Duitsland) en ook helaas verloren met 6-2. We zijn nog wel gebleven om ook de finales te kunnen zien en dat ging bij zowel de jongens als meiden gelijk op. Bij de meiden werd Sarah Schumacher 1e, Jasmin Hansson 2e, Alena Dolezelova 3e en Patricia Gras 4e. Bij de jongens werd Ondrej Skaloud 1e dus die werd tweevoudig wereldkampioen, Benedikt Schwickert 2e, Manuel Szablikowski 3e, die ging dus met 2x brons en 1x goud naar huis en James Lindström werd 4e. ‘S avonds hadden we de closing ceremony met prijsuitreiking en barbecue de skischans, zelf heb ik erg genoten van het hele WK, ook nog veel geleerd en een hoop nieuwe mensen leren kennen.

Dat was het einde van het minigolf WK jeugd in Bischofshofen, Oostenrijk

 

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.