Woensdag 10 Augustus 1e wedstrijddag

We moesten om kwart voor 6 al uit bed om vervolgens nog wat langer te kunnen intrainen. We konden helaas alleen trainen op de korte banen omdat het nog hard regende waarbij de lange banen blank stonden. Om 8 uur begon het WK met 2 rondes op kort, ongeveer op de helft van de 2e ronde begon het op te klaren dus werd de lange baan droog getrokken en gingen we gelijk verder van kort naar lang. Rond een uur of 5 was het einde in zicht van de 2 combi rondes. Zelf was ik zeer beschamend over mijn score, maar gelukkig konden we wel heel trots zijn op Jarno die aan het einde van de dag gedeelde 8e staat. Dat was het einde van de 1e wedstrijddag.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.