Vrijdag 12 Augustus 3e wedstrijddag

Vroeg opgestaan om nog een paar banen te kunnen trainen. De combi ronde werd op sterkte gespeeld en helaas moest ik dan vrij vroeg starten, die rondes heb ik zelf niet al te best gespeeld maar daarna heb ik wel heel erg kunnen genieten van de top. Na de 5e combi ronde werd er ook nog een super finale gespeeld waarbij de beste 15 van de jongens nog 1 combi ronde moeten spelen en de beste 9 van de meiden. Dat was ook nog een hele spannende strijd bij zowel de meiden als bij je jongens. Bij de meiden was het steeds wisselend tussen Sarah Schumacher en Alena Dolezelova en uiteindelijk werd Alena 1e, Sarah 2e en Michaela Zwirlein 3e. Bij de jongens was het ook spannend in de hele Top 5 en werden James Lindström en Ondrej Skaloud gedeeld 1e en na de barrage was Ondrej 1e en James 2e en doordat Thomas Lottermosser een 2 maakte op baan 18 werd Manuel Szablikowski 3e en Thomas 4e

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.