Dinsdag 9 Augustus 4e officiële training

We konden vroeg opstaan voor onze laatste officiële training voordat het WK gaat beginnen. Helaas konden we maar een anderhalf uur trainen omdat daarna de buien weer losbarstte voor een paar uur, we hebben na de buien nog maar een kwartiertje kunnen trainen en daarna hadden we er geen zin meer in dus zijnde meeste van ons terug gegaan naar het huisje. We wilden eerst ook nog graag die middag naar het vakantiehuis van Hitler gaan maar omdat het weer zo tegen zat hebben we dat toch maar niet gedaan. Later zijn we nog naar de Mac geweest en daarna zijn we nog naar de baan geweest om te kijken of er misschien nog wat werd gedaan tegen de regen omstandigheden, gelukkig hadden ze dat gedaan, de hele eterniet baan staat droog.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.