Een kleine impressie.

Het Nederlandse Team is serieus bezig om de Vilt baan en de Eterniet baan onder de knie te krijgen. De Vilt baan geeft het team nog de grootste uitdagingen. De scores op de Eterniet baan zijn al redelijk. Naast de dagelijkse training van 5 tot 8 uren, we steken daar al onze energie in, is er ook genoeg tijd over voor ontspanning. De edele pokersport wordt ook beoefend, en de nabijgelegen eetgelegenheden krijgen ook weer eens klandizie. Helaas gaan onze Nederlandse grappen aan de Finnen voorbij. We hebben overigens al een vaste chauffeur die ons van en naar de baan brengt, en die onze muziek draait. Nog twee dagen trainen en dan start de wedstrijd.

Hans Broodbakker

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.