MIJN OVERZICHT 6 – KOPPELTOERNOOI 16-07-2016

Zaterdag vroeg uit de veren. Op tijd de bus pakken om nog wat trainings-minuten te kunnen pakken voor aanvang van het toernooi.  Mijn vrouw en ik wisten dat we vol aan de bak moesten daar de creme de la creme van de Nederlandse minigolfwereld  deze dag aanwezig was. Vijf en twintig koppels hadden zich opgegeven, lekker druk en ook nog prachtig weer. Voor dat de wedstrijd begon was de dag al geslaagd.

De loting had uitgewezen dat we als laatste de baan op moesten. Door het oneven aantal koppels de eerste drie ronden met drie koppels op de baan.

De eerste ronde een aardige score nl. 30. Jammer was het dat wij daarna een

oplopend schema hanteerden. Ook moet nog vermeld worden dat er een misverstand onzerzijds was. Tijdens de tweede omloop hadden wij bij baan 6 de benodigde 21 punten voor de 200 eurootjes.  Bij het melden hiervan werd ons te verstaan gegeven dat het uiteraard over 18 banen ging. Amateurtjes zijn en blijven we.

Na de derde ronde werd er een nieuwe indeling gemaakt en wel op sterkte. Voor ons werd het een strijd om de rode lantaarn. Na twee zenuwslopende  ronden werd de balans opgemaakt wat resulteerde dat deze lantaarn virtueel is verdwenen richting het Veluwse landschap.

Ook de 1e prijs werd aan het Zuidhollandse Landschap onttrokken en verdween richting Brabant.

Al met al een geweldig toernooi. Er werd op het scherpst van de snede gespeeld. De enen vlogen als pepernoten om de oren al of niet vergezeld van oerkreten waar zelfs de IJslanders jaloers op zouden zijn.

Ter afsluiting een geweldige barbecue. Alles erop en eraan en subliem bereid door Voorbakker Tom en Afbakker Remon onder het toeziend oog van Broodbakker Hans.

Rest mij nog dank te zeggen aan Wendy, Diny en Arie voor de organisatie en het bijhouden van de standen. Zoals altijd netjes verzorgd.

Ook niet te vergeten onze Baroverste Ton die de gehele dag en avond onze dorstige kelen van het nodige vocht wist te voorzien. Top Ton!

Allemaal nog bedankt voor jullie aanwezigheid en deelname. Zonder jullie was deze dag niet geslaagd en had ik dit verhaaltje niet kunnen schrijven(tikken).

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.