MIJN 0VERZICHT 5

De onderhoudsploeg heeft de afgelopen twee weken onder erbarmelijke omstandigheden hun werk moeten doen.  Hoosbuien, hoosbuien en nog eens hoosbuien waren een hobby van de weergoden op de Dinsdag. Een pluspunt is wel dat de nieuwe afwatering bij de banen naar behoren functioneert.

Ook is er onder het dakterras bij het clubgebouw een zonnescherm aangebracht. Nu de zon nog.

Op onze clubochtend op de Woensdagmorgen is het de laatste tijd qua weersomstandigheden niet om je op te verheugen. Verheugend is wel dat de opkomst goed op niveau blijft en dat de gezelligheid niet te lijden heeft onder de soms slechte weersomstandigheden.

Afgelopen Woensdagmorgen was voor mij en mijn vrouw een laatste testcase voor het toernooi van a.s. Zaterdag. Had ook net gelezen dat op onze website de langebaan omschrijving was gezet. Uitgeprint en meegenomen om

na te gaan of dit voor ons tot verbetering zou kunnen leiden. Tussen 4 buien door toch nog wat kunnen oefenen. Moet onmiddellijk zeggen dat mijn vrouw en koppelgenoot voor Zaterdag wel profijt had van de omschrijving.

Bij mij had het echter een averechtse uitwerking. Ik begreep er werkelijk niets van.  Nog maar eens lezen en ja hoor-uiteraard door mij overheen gelezen- het is een omschrijving voor rechtshandige spelers.

De laatste tijd wordt men overspoeld door de media met berichten over actiegroepen die ergens voor of tegen zijn en daarbij het woord discriminatie veelvuldig gebruiken. Denk aan het Sinterklaasfeest, leuke dingen op de Eftelling, aanhoudingen als je in een extreem dure auto rijdt. Heb zelfs begrepen dat er een groep is die wil gaan bewerkstelligen dat onze witte keeshond omgefokt wordt in een zwarte keeshond.

Al deze onderwerpen vallen echter in het niet tegenover het feit dat er alleen een baanomschrijving bestaat die voor rechtshandigen is.

Dat is pas discriminatie waar iedereen zich druk over zou moeten maken. Wij als linkshandigen maken nu een vuist en gaan er mee schudden. Desnoods

vragen wij om een referendum.

Zo dat moest ik even kwijt en als ik volgende week moet vertellen dat ons resultaat van het toernooi is tegengevallen weet U in ieder geval waar dat aan lag.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.