MIJN OVERZICHT 4

De laatste tijd niet veel bezig geweest met mijn geliefde uitlaatklep t.w. het mini golfen. Deels door andere ook belangrijke bezigheden, maar grotendeels door ons zo geliefde lente- en zomerweer. De laatste weken wordt ons landje overspoeld door regen en nog eens regen. Dat heeft tot resultaat dat het mini golf ontaardt in watergolf en dat ook nog permanent.

Golfers zijn over het algemeen creatief met hun beschikbare ballen. Bij lage temperatuur lopen de banen stroever en moeten de ballen opgewarmd worden. Een geliefkoosde methode voor het opwarmen van een bal is gebruik te maken van de lichaamstemperatuur. Dus de ballen op het blote lijf en succes verzekerd.

Bij extreem hoge temperatuur moeten de ballen gekoeld worden. Tas met koelelement is hier de oplossing en ook een bakje koud water kan wonderen verrichten. Voor natte ballen op natte banen is er geen oplossing. Met de overvloedige regen van de afgelopen tijd worden het zelfs drijvende ballen en daar is geen kruid tegen gewassen.

Afgelopen Woensdagmorgen was het zowaar even aardig weer. Vrouwlief en ik 2 rondes meegelopen met de grote jongens. Kunnen niet helemaal volgen maar was wel leerzaam.

Wij kijken wel uit naar het toernooi op 16 juli a.s op onze eigen banen. Proberen nog wat trainingsuren te maken om niet helemaal uit de toon te vallen.  Hoop wel om veel Woensdagochtend spelers op dit toernooi te mogen begroeten.

Buiten het “Eigen Stekkie “is er de laatste tijd soms gespeeld. Ons 1e en enige team heeft de laatste wedstrijd gewonnen in de LHK en is als 3e geeindigd in de totaalstand.  Goede prestatie teamleden.

Het hemelse regenwater is ook een doorn in het oog van onze onderhoudsploeg. Planten, struiken, gras en bloemen tieren welig. Zelfs het onkruid laat zich niet onbetuigd. Deze groep blijft zijn best doen om alles zo veel mogelijk bij te houden. Een paar handjes of 2 of 3 paar erbij zou wel fijn zijn. Voelt U zich geroepen. Kom gerust langs op de Dinsdag.

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.