Laatste LHK

Vandaag is de laatste wedstrijd van de landelijke hoofdklasse gespeel op de baan van Duno in Doorwerth. De vooruitzichten waren niet beste. De eerste ronden hebben we goed droog kunnen spelen en zetten wij een score neer van 149 de andere teams waren niet ver van ons verwijdert dus alle kansen lagen nog open. Na dat Andre van Vliet binnen was met een rondje 22 begon het te regen. De wedstrijdleiding heeft toen besloten dat we de wedstrijd gingen in korten naar 2 ronden. Na een uurtje of 2 binnen te hebben gezeten werd het droog en zijn we met iedereen aan het poetsen geslagen om iedereen de 2e ronde naar binnen te halen. De scores van ons waren uitmuntend ondanks dat de banen toch vochtig bleven waardoor we uiteindelijk er van door gingen met de eerste plaats. Dit betekende in de eindstand dat we 3e geworden zijn. De scores zijn hier te bekijken Duno

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.