Mijn overzicht 2

Ben afgelopen Dinsdag na een aantal weken weer op de club geweest.

Onderhoudsdag zoals gewoonlijk. Onkruid tussen de tegels proberen te verwijderen. Ben er van doordrongen dat het spreekwoord “Onkruid vergaat niet” zeker van toepassing is op ons complex. Wat mij ook opviel is dat er gras groeit door het kunstgras. Het zal toch niet zo zijn dat het kunstgras dadelijk gemaaid moet worden. Toch maar even Apeldoorn bellen.

Woensdagavond naar de club om te trachten het gemiddelde op te vijzelen.

Beter gezegd naar beneden bij te stellen. De start baan 1 was formidabel , een 5, jawel 5. Boos op mezelf een inhaalrace begonnen. Acht enen en nog wat

2en en 3en bracht het eindresultaat op 35. Nog niet slecht.

De tweede ronde beheerst de holes afgewerkt. Geen fouten gemaakt wat resulteerde in een knappe 34.  In een juichstemming aan een derde ronde begonnen en ja hoor “Drie is teveel”. Met een 7 op baan 4 en een 6 op baan 16 spatte een mooie droom uiteen. Een pluspuntje voor deze avond was dat ik eindelijk weer eens vrouwlief heb verslagen. Mijn week kan niet stuk.

Johan, Barry en Tom speelde op hun niveau. Jan faalde al halverwege baan 1 en kwam deze klap niet meer te boven(uitspraak van hemzelf).

Daar het heerlijk weer was besloten om buiten te blijven zitten, de dorstige kelen te laven en wat verder ter tafel komt te bespreken. Om 11.00 uur naar de bus en thuis terugkijkend op een geslaagde avond.

Afgelopen Vrijdag-mooi weer- op de fiets naar Ons Stekkie. Kijken of er nog iets te doen is. Nu is er altijd wel wat te doen en mocht er niets nuttig te doen zijn, kan je altijd nog een balletje slaan. Van dat balletje slaan kwam niets terecht.

Ton besloot om te gaan verticuteren. Voor de flatbewoners onder ons even een korte uitleg.

Met de verticuteermachine verwijder je het mos en de viltlaag in het gras. Gelijk worden er gaatjes geprikt zodat er weer lucht en vocht naar de wortels van het gras kunnen komen. Heb hierbij hand- en spandiensten geleverd wat bestond uit het verzamelen van het mos en het onkruid en het afvoeren hiervan. Ongeveer de helft van de grasvelden is nu gedaan en de rest volgende

week.

Peet van Hengel

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.