Mijn overzicht

Zondagmorgen opende ik mijn mailbox en werd aangenaam verrast  door de mededeling dat de vernieuwde website van onze club een feit was.

Uiteraard direct geopend en ik moet zeggen dat het een spetterend begin is.

Mijn complimenten hiervoor naar onze webmaster Remon.

Een website die er zo goed uitziet als deze verdient het om gevuld te worden met nieuwtjes, wetenswaardigheden etc.

Met het naderende 40-jarig bestaan weet ik zeker dat er bij veel van onze leden herinneringen  zullen opborrelen. Laat iedereen daar van meegenieten op onze website

Om te starten hier mijn herinneringen van de afgelopen week. Dinsdag is het onderhoudsdag met de expertise van Martin-Ger-Ton en Tom. Heb al veel geleerd van deze veteranen. Is heel leuk werk zeker als het stralend weer is.

Woensdagmorgen vroeg op. Clubochtend vanaf 10.00 uur. Altijd vrij druk bezocht en heel gezellig. Aantal rondjes gelopen met de vrouw en tussen de rondes door geluisterd naar veel meningen over sport, politiek en wat verder ter tafel komt. Heel boeiend en soms leerzaam.

Om ca. 14.00 uur naar huis- even uitblazen, wat eten- en om half zeven weer de bus  richting Oosterparkweg. Om 19.00 uur start clubavond waar er gelegenheid is om voor de competitie te spelen. Helaas nog niet zo best bezocht. Ondanks de training van deze morgen zijn mijn prestaties nog niet fabuleus te noemen. Johan haalt keurig zijn normale gemiddelde, Barry speelt als in haar beste jaren en Riet zoals altijd heel optimistisch.

Nog even napraten onder het genot van een consumptie( soms nog een tweede) en dan naar huis. Al met al een leuke dag.

Peet van Hengel

 

About Remon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.