Gerco en Jeroen winnen 2-tegen-2

Ons 2-tegen-2 toernooi is dit jaar gewonnen door het koppel Gerco Berentsen (MGC Oirschot) en Jeroen van Holland (RMC de Hole Ridders). Gerco en Jeroen speelden sterk (gem. 24,50 hsl.) en wisten het beste om te gaan met de sterk wisselende weersomstandigheden. Gedurende de dag moest de wedstrijd steeds vaker worden onderbroken wegens de regen. Het weer werkte dit jaar duidelijk niet mee, en de geplande finale-ronde kon zelfs niet meer gespeeld worden. De tweede plaats was met 101 hsl. voor Michaela en Alban Gerristen (RMC de Hole Ridders), één slag voor Kevin de Cremer (MGC Zoetermeer) en Huub Bottenberg (MGC Appelscha) met 102 hsl.

Uitslag 2-tegen-2 toernooi RMC de Hole Ridders 2022.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.