2-tegen-2 toernooi

Zondag 31 Juli wordt op onze lange baan het jaarlijkse 2-tegen-2 toernooi gespeeld. Bij dit toernooi speelt iedereen in koppels van twee spelers. Beide spelers slaan elke baan, voor de score telt alleen de beste score. Hierdoor ontstaat meestal een zeer spannende strijd, met scores die een speler in zijn eentje niet zomaar haalt; de winnaars spelen vaak een gemiddelde van 25 slagen per ronde. Het baanrecord 2-tegen-2 is zelfs 21 slagen, dat is 15 banen in één slag en 3 banen in 2 slagen !!

Kom gerust even kijken. Onze lange baan is zondag 31 Juli gesloten, maar onze korte baan is beschikbaar voor gasten.

31 Juli kunt u de stand live volgen op onze web site.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.