cropped-Site-1
Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten is het team van de Hole-Ridders kampioen geworden in de Landelijke Hoofdklasse.
Daarom mogen wij afreizen naar Porto voor de europacup begin oktober.

Het team is rond, de inschrijving is gedaan, vluchten zijn geboekt en een onderkomen is ook gevonden.
Het team zal bestaan uit:
André van Vliet
Martin van Holland
Hans Broodbakker
Johan den Dunnen
Rick Beijnen
Ruud Slappendel
Tom Pardaans

Voor de coaching is Herman Kas bereid gevonden om met ons mee te reizen.
Logo_rood
Er is een groot huis gehuurd voor anderhalve week en dat betekend dat er ook gekookt kan worden. Daarvoor gaan Diana van Holland en Elly Molendijk, de vrouw van Hans Broodbakker, mee om voor het eten en en drinken te zorgen, ook tijdens de trainingen en wedstrijddagen.

Voor beide 'teams' natuurlijk bijpassende shirts!
WhatsApp Image 2018-09-06 at 19.56.54
WhatsApp Image 2018-09-06 at 19.52.27
In alle vroegte om omstreeks 6 uur op 28 september zal het team met begeleiding in het vliegtuig stappen vanaf Schiphol richting Porto. Zo kunnen zij zich optimaal voorbereiden op het toernooi.
4 t/m 6 oktober zijn dan de wedstrijddagen, waarvan zaterdag de 6e de finaledag is. De beste 6 herenteams en de beste 6 vrouwenteams komen in aanmerking voor deze finaledag.

Gedurende deze dagen zullen er wat foto's en wat tekstuele toelichtingen komen. Deze zullen worden geplaatst op onze facebookpagina.
Dan rest er nog 1 ding, en dat is Hans Broodbakker en de familie van Holland heel erg te bedanken voor het regelen van de vluchten, het onderkomen, en de shirts.
Bekijk ook:
Website EMF
Website Europacup
facebook twitter instagram
Asset 1